Răzvan Sava a prins transferul carierei și pleacă în Serie A de la CFR Cluj

Updated on iulie 25, 2024 Răzvan Sava a prins transferul carierei și pleacă în Serie A de la CFR Cluj 1

CFR Cluj dă o lovitură financiară în perioada de transferuri și va încasa 2,5 milioane de euro pentru portarul Răzvan Sava (22 de ani).

Conform surselor GSP, Răzvan Sava va pleca la Udinese, în Serie A. Clujenii vor primi 2,5 milioane de euro, dar suma poate crește, în funcție de mai multe bonusuri stipulate în contract, care vor depinde de performanțele portarului.

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, declara zilele trecute că există oferte pentru Răzvan Sava. Una dintre ele s-a concretizat într-un transfer, cea de la Udinese.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, portarul care a fost în lotul preliminar al naționalei pentru EURO 2024 va juca pentru ultima dată în tricoul ardelenilor în prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League, cu Neman Grodno.

Ultima partidă a lui Sava la CFR Cluj va avea loc de la ora 20:30. Răzvan a avut o creștere imensă în sezonul trecut, când a fost titular la echipa din Gruia. El îi luase locul lui Scuffet, portarul plecat anul trecut la Cagliari, tot în Serie A.

După ce l-a vândut pe Philip Otele la Al Wahda, pentru 3,5 milioane de euro, CFR Cluj mai pierde un om de bază din stagiunea trecută.

Sava a jucat în toate cele 40 de meciuri disputate de CFR Cluj în sezonul trecut din Superliga. Mai evoluase în 3 partide de Cupă și în 2 din preliminariile Conference League. A fost titular și în acest start de sezon, astfel că ardelenii vor căuta acum un alt portar.

Momentan, Dan Petrescu îl are în lot pe Otto Hindrich, rezerva lui Sava, care a mai fost titular în trecut la CFR Cluj.

Nelu Varga a dat astfel o nouă lovitură financiară și ajunge la 6 milioane de euro încasate din două transferuri, ale lui Otele și Sava.

error: Content is protected !!