(Video) Mr. Beast, cel mai urmărit YouTuber din lume s-ar afla la Cluj. El ar fi motivul pentru care Salina Turda a fost închisă o săptămână

Updated on iulie 14, 2024 (Video) Mr. Beast, cel mai urmărit YouTuber din lume s-ar afla la Cluj. El ar fi motivul pentru care Salina Turda a fost închisă o săptămână 1

Mr. Beast, cel mai urmărit YouTuber din lume s-ar afla la Cluj. În mediul online au apărut mai multe zvonuri despre acesta cum că ar fi fost văzut în Cluj-Napoca și în Turda, unde ar fi filmat un clip la Salină.

Acesta ar putea fi motivul pentru care Salina Turda a fost închisă între 7-13 iulie 2024, faptul că Mr. Beast ar fi filmat acolo un documentar, scrie Ziua de Cluj.

„Dragii noștri vizitatori, vă pregătim o surpriză de proporții! În intervalul 7-13 iulie 2024 Salina Turda va fi casa unui proiect unic, pe care promitem să vi-l împărtășim la momentul oportun! Vă rugăm așadar, respectuos, să vă devansați ori amânați vizita cu o săptămână! Salina Turda este în derularea unui contract de promovare care nu are nici o legătură cu orice fel de activități militare. În perioada 7 iulie 2024 – 13 Iulie 2024, obiectivul turistic este închis în scopul realizării unui material documentar. De îndată ce realizarea materialului se va finaliza, vom reveni în atenția dumneavoastră cu mai multe detalii”, a transmis conducerea societății Salina Turda SA.

Electric Castle oferă 10 permise pe viață dacă e convins să vină la festival
Auzind zvonurile legate de prezența lui la Cluj, organizatorii Electric Castle au lansat o provocare :

”Invită-l pe Mr Beast la castel! Da, aceasta este provocarea Bonțida Fever numărul 53. Am auzit că ar putea fi la Cluj. Am auzit, de asemenea, că-i plac provocările. Du-te la ultima lui postare pe Instagram și comentează ”join us at @electriccastle”. Oferim 10 permise de acces pe viață pentru 10 mențiuni, dacă vine la Bonțida.”

Jimmy Donaldson și-a început cariera pe YouTube în 2012 la vârsta de 13 ani, sub pseudonimul „MrBeast6000”; conținutul său timpuriu a variat de la Let’s Plays la „videoclipuri care evaluează bogăția altor YouTubers”. Cu toate acestea, videoclipurile sale au rămas într-o relativă obscuritate – în medie aproximativ o mie de vizualizări fiecare – până la lansarea videoclipului său din 2017 „I Count To 100,000”, care „a câștigat zeci de mii de vizualizări.

Mr. Beast, pe numele său real James Stephen Donaldson este YouTuberul cu cei mai mulți abonați, peste 300 de milioane, iar clipurile sale însumează peste 54 de miliarde de vizualizări.

Conform Forbes, tânărul de 26 de ani ar avea o avere de 54 milioane de dolari.

error: Content is protected !!