Vlăduța Lupău a anunțat când va naște: „Sarcina asta… a zburat! Mai avem puțin și viața se schimbă din nou!”

Updated on mai 25, 2024 Vlăduța Lupău a anunțat când va naște: „Sarcina asta… a zburat! Mai avem puțin și viața se schimbă din nou!” 1

Vlăduța Lupău traversează o perioadă magică, pregătindu-se să aducă pe lume al doilea ei copil. Cântăreața a împărtășit cu fanii emoția momentului, dezvăluind luna în care va naște.

Anunțul că este gravidă a venit chiar în cadrul unui concert susținut la Sala Palatului, în luna martie a acestui an. Vlăduța a ales să împărtășească vestea cea mare cu publicul său fidel, pe scena unde se simte cel mai bine. Fanii au primit cu bucurie vestea și au așteptat cu nerăbdătoare să îl cunoască pe noul membru al familiei.

Deși a păstrat discreția în privința detaliilor sarcinii, recent, Vlăduța a decis să satisfacă curiozitatea fanilor. I-a provocat să ghicească luna în care se află. După ce a citit numeroasele răspunsuri, a dezvăluit că este în luna a opta de sarcină și că nu mai este mult până când își va strânge bebelușul în brațe.

Emoția este cu atât mai mare cu cât Vlăduța va avea un băiețel, care va completa perfect tabloul familiei fericite. Micuțul Iair, primul născut al artistei, este deja nerăbdător să își cunoască fratele. Pentru a completa bucuria, Vlăduța a împărtășit și câteva imagini de la ultima ecografie.

„8 luni, azi. Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule, și să vedem care te iubește mai mult. Iair, după cum vedeți, asta face mereu: «Bebe, haide ios (jos), jucăm maiiiinile (cu mașinile)» Deși, mai spune și «Bebe, nana». Sper să fie cei mai buni prieteni pe viață, de la prima întâlnire! Sarcina asta… a zburat! Mai avem puțin și viața se schimbă din nou!”, a spus Vlăduța Lupău, în mediul online.

 

error: Content is protected !!