Delia, Irina Rimes și Carla’s Dreams vin la Florești Fest care va avea loc în Parcul Poligon și în Luna de Sus

Updated on mai 13, 2024 Delia, Irina Rimes și Carla's Dreams vin la Florești Fest care va avea loc în Parcul Poligon și în Luna de Sus 1

Pregătiți-vă pentru o explozie de distracție și spirit de sărbătoare! Festivalul „Florești Fest” revine în forță cu ediția a treia, care va avea loc în Parcul Poligon și în Luna de Sus, în perioada 31 mai – 2 iunie.

După succesul extraordinar al edițiilor anterioare, care au atras peste 30.000 de participanți, Florești Fest se pregătește să depășească așteptările și de data aceasta. Festivalul a devenit deja o tradiție în comuna clujeană, oferind o atmosferă unică și o varietate de evenimente pentru toate gusturile.

Anul acesta, Florești Fest se mândrește cu un line-up de artiști de top, care vor pune pe jar publicul cu energia și talentul lor. Printre numele deja confirmate se numără:
-Delia
-Irina Rimes
-Carla’s Dreams
-Mario Fresh
-Andra Gogan
-Randi
-Mandinga

„E momentul mult așteptat! Line-up-ul oficial pentru Florești Fest este aici! Fii pregătit să dansezi și să te distrezi alături de cei mai îndrăgiți artiști! Nu rata această ocazie unică de a te bucura de magia Florești Fest”, au transmis organizatorii Florești Fest.

error: Content is protected !!