Elena Merișoreanu, jenată că i se cere să cânte manele la nunți: „Vin de la o nuntă din Ardeal. S-a stricat și publicul! Păi, au venit cu bani la mine, și bani mulți nu așa”

Updated on august 10, 2023 Elena Merișoreanu a dezvăluit, pentru Click!, că se vede nevoită să cânte manele la nunți. Publicul îi cere acest lucru și îi oferă banii mulți pentru acest gen de piese, sumele depășind onorariul perceput.

Vin de la o nuntă din Ardeal și pot spune că, în ultima vreme, s-a stricat și publicul! Păi, au venit cu bani la mine, și bani mulți nu așa, să-mi ceară să le cânt eu manele!

Elena Merișoreanu, jenată că i se cere să cânte manele la nunți: „Vin de la o nuntă din Ardeal. S-a stricat și publicul! Păi, au venit cu bani la mine, și bani mulți nu așa” 1

Zice: vă dau bani, cântați-mi cutare! Cer manele din astea care sunt acum la modă și îți oferă sume mari, mai mari și decât onorariul. Așa se fac banii în ziua de azi, cu manele!” , a dezvăluit Elena Merișoreanu.

Deși toată viața ei a slujit cu sfințenie folclorul românesc autentic, artista recunoaște că, în prezent, solișii sunt nevoiți să le facă pe plac nuntașilor și să cânte și manele pe la nunți.

„Acesta este trendul, nu este nimeni de vină că s-a ajuns aici, decât poate cei care au abordat acest gen și au stricat, astfel, direcția folclorului nostru tradițional românesc.

Dar, trebuie să acceptăm ce se întâmplă acum, pentru că totul se schimbă, publicul e schimbat! Asta e moda acum! Ne dăm și noi după trend!”, a mai spus Elena Merișoreanu.

error: Content is protected !!