Imagine Dragons, Untold Cluj: „Suntem pentru prima dată în România, sunteţi un public incredibil! În această seară am primit doar dragoste din partea voastră. Vă mulţumim pentru călătorie!”

Updated on august 6, 2023 Show-ul live al trupei Imagine Dragons a fost momentul cel mai aşteptat al ediţiei de anul acesta a festivalului UNTOLD. Melodiile „Radioactive”, „Demons”, „Enemy”, „Thunder”, „Bad Liar”, „Believer”, „Whatever It Takes”, „Bones”, „Natural”, „Follow You” sau „Walking The Wire” au fost cântate de toţi cei prezenţi.

A fost emoţie în public, dar şi pe scenă. Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a fost copleşit de energia fanilor UNTOLD, în faţa cărora s-a înclinat: „Vă iubim! Vă mulţumim pentru acest moment şi pentru faptul că suntem împreună. Singurul lucru care contează e dragostea, voi ne-aţi oferit-o!”.

Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a fost copleşit de energia fanilor UNTOLD, în faţa cărora s-a înclinat: „Vă iubim! Vă mulţumim pentru acest moment şi pentru faptul că suntem împreună. Singurul lucru care contează e dragostea, voi ne-aţi oferit-o!”.

Dan Reynolds, Daniel Platzman, Wayne Sermon şi Ben Mckee, membrii trupei Imagine Dragons, au reuşit să fie incredibili, iar la finalul show-ului s-au înclinat în faţa zecilor de mii de fani ai festivalului, scrie stiripesurse.ro.

Sute de fani au ascultat concertul în afara stadionului
A fost atât de aglomerat încât mii de fani care nu au venit la timp, nu au mai apucat să intre au ascultat concertul din afara stadionului. Alţii aproape că s-au călcat în picioare ca să poată intra în arenă, potrivit Observator.

Edy Chereji, organizatorul festivalului: “Când trebuia să intre pe scenă Imagine Dragons, accesul pe stadion a fost temporizat pentru o perioadă scurtă de timp. Oamenii au fost rugaţi să aştepte. Iar temporizarea a însemnat undeva la 15 minute de aşteptare până când căile de acces spre incinta stadionului au fost fluidizate. Noi am comunicat din timp ca pentru aceasta zi, pentur acest moment special, e bine ca oamenii sa vina mult mai din timp si sa isi ocupe un loc daca vor sa vada spectacolul in intregime.”

error: Content is protected !!