Sat din Cluj, terorizat de un urs. Animale sfâșiate. Oamenii sfătuiți să nu iasă din case

Updated on august 4, 2023 Locuitorii comunei Recea Cristur trăiesc în frică de mai bine de o săptămână din cauza unui urs care dă târcoale în fiecare seară. Autoritățile au emis o avertizare către locuitorii pe care i-au sfătuit să nu mai iasă seara din casă.

Initial oamenii au crezut ca “vizita” ursului a fost ocazionala si ca acesta doar s-a ratacit cand a coborat din padure, insa ulterior si-au dat seama ca este in cautare de hrana si ca animalele din gospodarie le sunt in pericol.Sat din Cluj, terorizat de un urs. Animale sfâșiate. Oamenii sfătuiți să nu iasă din case 1

Mai multe nopti la rand a intrat in gospodariile din Ciubancuta si Ciubanca. In cea din urma localitate, le-a distrus oamenilor mai multi stupi, iar in alta noapte, a intrat in anexa in care erau tinute caprele si a omorat cateva dintre ele, infromează dejeanul.ro.

Autoritatile locale au transmis o avertizare catre oameni, prin care sunt indemnati sa nu iasa din case dupa lasarea intunericului.

“In atenția cetățenilor din comuna Recea-Cristur. Va aducem la cunoștință ca de cateva nopți este semnalată prezenta unui urs pe raza comunei care a produs și bagube materiale, intrând in gospodăriile cetățenilor. Motiv pentru care va rugam sa fiți precauți și sa semnalați autoritățile locale sau serviciul de urgenta 112”, a transmis Primaria Recea Cristur.

error: Content is protected !!