Șofer din Cluj, accident cumplit pe A1: două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Un bărbat a murit

Updated on iulie 25, 2023 Un accident grav a avut loc noaptea trecută pe autostrada Sibiu-Sebeș, șoferul unui ansamblu rutier pierzându-și viața.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că evenimentul produs pe A1, la km. 268, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Șofer din Cluj, accident cumplit pe A1: două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Un bărbat a murit 1 Șofer din Cluj, accident cumplit pe A1: două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Un bărbat a murit 2

”Este vorba despre o coliziune între două ansambluri rutiere, unul condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din jud. Ialomița și unul condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din jud. Cluj. Din păcate, coliziunea s-a soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 23 de ani”, au transmis polițiștii sibieni.

”Unul dintre șoferi, a avut nevoie de descarcerare, acesta fiind inconștient și încarcerat. Din nefericire, bărbatul de 23 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața medicul declarând decesul acestuia. Celălalt șofer în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost evaluat medical la fața locului, refuzând transportul la spital”, explică și medicii ISU Sibiu.

Traficul blocat total pe sensul Sibiu – Sebeș, deviat de la km. 254 (ieșire aeroport) la 270 (intrare Săliște) pe DN 1.

error: Content is protected !!