5.600 de garaje au fost demolate în Cluj Napoca. Următoarele zone vizate

Updated on iunie 16, 2023 Primăria Cluj Napoca a demolat până acum peste 5.600 de garaje în oraș, iar în acest an mai sunt programate aproximativ 1.000 de garaje pentru demolare. Următoarele locații vizate de autorități sunt cele din zona străzilor Mehedinți și Vidraru, din cartierul Mănăștur.

„În zona Mănășturului am trimis deja somațiile pentru desființarea garajelor pentru o parte a străzii Mehedinți și străzii Vidraru. Termenul de demolare a acestor garaje este undeva pentru luna iulie.

5.600 de garaje au fost demolate în Cluj Napoca. Următoarele zone vizate 1

Cred că oamenii se vor conforma, pentru că am avut un grad extrem de mare de conformare la nivelul municipiului Cluj-Napoca, astfel încât au fost demolate peste 5.600 de garaje, iar acest proces va continua în perioada următoare”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, citat de Monitorul de Cluj.

Potrivit reprezentanților administrației locale, prin intermediul procesului de demolare a garajelor din cartiere este rezolvată și o problemă inestetică a orașului.

„Odată cu desființarea acestor garaje avem câteva avantaje clare, precum igienizarea zonei, creșterea numărului de locuri de parcare, posibilitatea de a amenaja spații verzi și de a amplasa puncte gospodărești pentru deșeuri”, a explicat Tarcea.

error: Content is protected !!