(Video) Aroganță la restaurantul din Cluj Napoca unde un meniu costă 6.000 de lei. Au hrănit câinele cu carne în foiță de aur

Updated on mai 3, 2023 Unul dintre cele mai scumpe restaurante din România, unde se servește carne în foiță de aur, se află la Cluj Napoca. În ciuda prețurilor exorbitante, cel mai scump restaurant din România, situat în Cluj-Napoca, continuă să atragă un număr mare de clienți.

Printre ei s-a numărat zilele trecute și un cățel rasa American Bully, căruia stăpânii i-au dat să mănânce vită în foiță suflată cu aur. Întreagă scenă a fost filmată și postată pe Tik Tok, informează adevarul.ro.

(Video) Aroganță la restaurantul din Cluj Napoca unde un meniu costă 6.000 de lei. Au hrănit câinele cu carne în foiță de aur 1

„Binemeritatul creekstone ribeye în foiță de aur pentru cel mai bun campion, Thor”, au transmis cei de la Bully RO Kennel Club. „E o carne de cea mai bună calitate cu foiță de aur, bineînțeles pentru un câine de anvergura lui și carnea trebuie să fie pe măsură”, au adăugat cei de la restaurant.

Însă nu toată lumea a apreciat gestul. Voicu Ienci, un formator de opinie din Hunedoara, i-a transmis proprietarului animalului: „Cumpără 50 de saci cu mâncare și donează-i unui adăpost de animale.”

Mai mult, acesta spune că mâncarea, deși scumpă, nu este deloc potrivită pentru stomacul unui câine.

Citește și: Restaurantul din Cluj Napoca unde un meniu depășește salariu mediu pe economie. Ce primești pentru 6.000 lei

@the_brkc_family Only the best for the best boy in the world ❤️🥰 #spoiled #foryou #fypシ #fyp #ribeye #thor #americanbully ♬ original sound – BullyRoKennelClub

„Să-i amintească cineva proprietarului câinelui (nu mă îndoiesc că nu ar fi aflat până acum), că hrana cu adevărat de calitate pentru câini nu este ceea ce consumăm noi, oamenii. Dimpotrivă, săracul Thor ar fi meritat boabe sau o conservă de calitate (probabil le are și pe acelea în meniul zilnic) dar nu ar mai fi fost un gest cu care stăpânul să rupă gură târgului.

E mai potrivit, cred, să ne afirmăm cu ceea ce facem pentru noi și pentru ceilalți, nu cu câinele, pe care se presupune că îl iubim și atât.

Îi propun proprietarului un gest prin care să își spele păcatul față de Thor și să demonstreze că iubește într-adevăr animalele: Un platou la Transylvania Steakhouse de vită cu foița de aur, după cum am reținut, costă 6.000 de lei (cel mai scump).

Asta înseamnă cam 50 de saci cu hrană solidă pentru câini, pe care să îi doneze unui adăpost pentru animale”, a fost provocarea la care stăpânul câinelui nu a răspuns.

error: Content is protected !!