Restaurantul din Cluj Napoca unde un meniu depășește salariu mediu pe economie. Ce primești pentru 6.000 lei

Updated on aprilie 27, 2023 Un restaurant din Cluj Napoca a reușit să intre în atenția tuturor datorită preparatelor pe care le prezintă în meniu, dar și a prețurilor ce te lasă cu gura căscată.

Multe dintre preparatele ce se regăsesc în meniu sunt îmbrăcate în foiță de aur, iar prețurile pentru un astfel de preparat nu sunt deloc unele de neglijat.

Restaurantul din Cluj Napoca unde un meniu depășește salariu mediu pe economie. Ce primești pentru 6.000 lei 1

Cel mai celebru și scump preparat al restaurantului este platou 24KARAT GOLD. Acest platou este compus din mai multe preparate, toate îmbrăcate în foiță de aur. Mai exact, platoul 24KARAT GOLD conține Gold CREEKSTONE TomaHawk, 2 Golden Burger, Gold Rack of Lamb, Gold Chateau Briand Wagyu. Toate acestea la prețul de 6.000 de lei, informează cancan.ro.

Cel mai ieftin preparat din meniu, exceptând garniturile și salata, este de 70 de lei și se numește Steak Burger. Chiar dacă o simplă masă în restaurantul din Cluj te face să scoți din buzunar cel puțin 150 de lei, locația este mereu plină.

Patronul celebrului restaurant spune că în ciuda prețurilor piperate, care au nemulțumit pe unii, locația este meru plină. Cei care își doresc să se răsfețe sunt destul de mulți, iar preparatele îmbrăcate în foiță de aur sunt la mare căutare. Chiar și platoul de 6.000 de lei este comandat des, spre satisfacția patronului.

Toți oamenii de afaceri din Cluj Napoca, vorbim despre cei care se respectă, vin și mănâncă aici. Restaurantul nostru a devenit un fenomen”, spune patronul restaurantului.

Restaurantul din Cluj Napoca unde clienții își pot prăji singuri cârnații și carnea

Carmangeria Moldovan a inaugurat în Cluj Napoca un nou bistro, pe strada Eugen Ionesco, unde clienții își pot găti singuri mâncarea cu ajutorul unui grill adus din Coreea de Sud.

Cosmin Moldovan, preşedintele consiliului de administrație al Moldovan Carmangerie, a declarat pentru cluj24.ro că ideea i-a venit în urma unei vizite în Coreea de Sud.

Restaurantul din Cluj Napoca unde un meniu depășește salariu mediu pe economie. Ce primești pentru 6.000 lei 2

”Mi-am dorit să testăm acest concept și să vedem care este reacția clienților din Cluj. Este primul astfel de grill instalat într-un bistro Moldovan, iar în funcție de reacțiile clienților vom putea extinde și la altele.

Pe acest grill încorporat în masă se pot prăji bucăți de carne de vită, carne de porc și cârnați. Clientul vine și își alege din vitrină ce dorește, își prăjește carnea cum dorește și o consumă”, a spus Cosmin Moldovan.

 

error: Content is protected !!