(Video) Scene periculoase pe un drum din Cluj. Un polițist a șicanat în trafic un șofer, pe motiv că mergea prea încet

Updated on aprilie 25, 2023 Anchetă internă în cadrul Inspectoratului de Poliție Cluj, după ce au apărut imagini cu o șicanare în trafic. Unul dintre protagoniști ar fi fost chiar un polițist aflat în timpul liber.

Scenele agresive din trafic au avut loc în apropiere de orașul Huedin pe o porțiune de drum plină de curbe. Șoferul agresiv ar fi fost agent de poliție și aparent s-ar fi enervat pentru că alt conducător auto circula prea încet, informează stirileprotv.ro.

(Video) Scene periculoase pe un drum din Cluj. Un polițist a șicanat în trafic un șofer, pe motiv că mergea prea încet 1

Bărbatul a început să șicaneze restul șoferilor și să execute manevre periculoase, care ar fi putut provoca oricând o tragedie. De la frânări bruște, la încălcarea marcajelor longitudinale continue ori conducere pe contrasens, omul legi pare să nu țină cont de reguli.

La un moment dat, bărbatul este surprins în timp ce îi frânează brusc în față unui șofer, încalcă marcajelor longitudinale continue și conduce pe contrasens, fără să țină cont de nicio lege de circulație

Astfel de manevre sunt extrem de periculoase, spun instructorii de conducere defensivă.

Dani Ungur, instructor conducere defensivă: „Se putea solda cu o victimă sau mai multe. Un accident destul de grav prin pierderea aderenței și controlului mașinii. Ieșirea în decor sau impactul cu un camion de pe contrasens. Doamne ferește!”

error: Content is protected !!