Cluj: Accident grav de circulație între un TIR și un microbuz. 7 persoane rănite, uneia i se aplică manevre de resuscitare

Updated on martie 9, 2023 Un grav accident de circulație a avut loc în această după masă între localitățile Bologa și Poieni. Șapte persoane sunt rănite după o coliziune între un autotren și o autoutilitară.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 537, între localitățile Bologa și Poieni, județul Cluj, s-a produs o coliziune în care au fost implicate un autotren și o autoutilitară. Potrivit primelor informații, 3 persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate medical la fața locului.

Cluj: Accident grav de circulație între un TIR și un microbuz. 7 persoane rănite, uneia i se aplică manevre de resuscitare 1
(Sursă Foto Info Trafic jud. Cluj)

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Poieni. În accident au fost implicate un autotren și un microbuz. Din primele informații au rezultat 7 victime, iar uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare.

La fața locului acționează o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ. Nu s-a impus activarea planului roșu de intervenție”, a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!