Ciprian Deac (CFR Cluj): „Dacă suntem obosiţi, să stăm acasă! Nu cred că a fost vorba de oboseală. Cei de la Sepsi au venit peste noi”

Updated on martie 7, 2023 Mijlocașul Ciprian Deac, 37 de ani, le transmite colegilor să nu dea vina pe oboseală pentru rezultatul egal de aseară, cu Sepsi.

Cred că prima repriza a fost a noastră. În a doua repriză, cei del a Sepsi ne-au presat. Din păcate nu am reuşit să menţinem acel avantaj de un gol. Dar cred ca egalul este echitabil.

Ciprian Deac (CFR Cluj): „Dacă suntem obosiţi, să stăm acasă! Nu cred că a fost vorba de oboseală. Cei de la Sepsi au venit peste noi” 1

Oboseala nu ar trebui să existe în mintea noastră! Dacă suntem obosiţi, să stăm acasă! Nu cred că a fost vorba de oboseală. Cei de la Sepsi au venit peste noi. Eu cred că echipa noastra arată foarte bine fizic. Ne-am descurcat foarte bine în ultimele meciuri.

Dacă mai e nevoie de un atacant? Eu cred că marcăm meci de meci şi asta spune multe. Nu pot spune eu dacă mai avem nevoie de jucători. Nu e treaba mea”, a spus Ciprian Deac, potrivit OrangeSport, conform Gazeta Sporturilor.

Claudiu Petrila: „Am avut meciuri grele cu Sepsi!”

„Perla” celor de la CFR Cluj, Claudiu Petrila, a recunoscut că Sepsi i-a făcut viața grea campioanei României.

A fost un meci greu, știam că asta o să fie aici, am avut meciuri grele cu Sepsi. Am revenit de la 0-1 dar nu am marcat și al treilea gol. A contat absența lui Dan Petrescu, dar ne-am făcut treaba bine și așa.

Ei au fost mai proaspeți și au știut și cum să trateze meciul mai bine. Am știut că puteam să urcăm pe primul loc, dar din păcate nu am câștigat. Va fi un derby frumos cu Universitatea Cluj, sperăm să câștigăm și să ne facem fanii fericiți”, a spus și Petrila, conform Antena Sport.

error: Content is protected !!