Mall la Cluj Arena? Alin Tișe: „Ne gândim la activități comerciale în toate zonele care s-ar putea valorifica”

Updated on februarie 22, 2023 Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a vorbit despre posibilitatea ca în stadionul Cluj Arena să fie amenajate spații comerciale. Tișe spune că spațiile de sub tribune pot fi valorificate în acest sens.

„Există o discuție de a valorifica spațiile pe care acum nu le valorificăm. Ne gândim la activități comerciale în toate zonele care s-ar putea valorifica. Dacă se va găsi o formulă optimă ca sub tribune, în zone nefolosite sau chiar pe inel să utilizăm spațiile în folosul arenei.

Mall la Cluj Arena? Alin Tișe: „Ne gândim la activități comerciale în toate zonele care s-ar putea valorifica” 1

Vom încerca să prindem în bugetul CJ și poate reușim să facem asta. Acolo se vor produce sume de bani și va scădea chiria și mai mult. Vorbim de aspecte de exterior”, a spus liderul CJ Cluj la Ziua Live.

Alin Tișe a vorbit și despre posibilitate ca numele stadionului să fie schimbat.

„Mă întreabă lumea despre nume. Există în lume diverse modalități de a denumi un stadion. Nu trebuie să inventăm nimic. Există situații în care stadionul se cheamă în două sau trei feluri. Ideea e să administrezi corect o arenă care apariține comunității pentru toate activitățile sportive.

Nu am o problemă dacă cei de la fotbal vor să îi spună într-un fel, iar cei de la atletism într-nu alt fel. De ce trebuie să complicăm atât un lucru, care în timp se va demonstra că e banal? Cei de la Untold poate să-i spună Untold Arena în zilele festivalului, de exemplu”, a mai spus Alin Tișe

error: Content is protected !!