Neluțu Varga amenință UTA Arad: „O va costa mult că l-a folosit pe Roger!”

Updated on februarie 21, 2023 Continuă scandalul dintre CFR Cluj și jucătorul Roger, ajuns la UTA Arad. Patronul campioanei CFR Cluj nu s-a împăcat nici acum cu ideea că l-a pierdut pe Roger în urma unei decizii FIFA, forul internațional declarându-l liber pe fotbalistul brazilian.

Acesta s-a întors la Arad și a îmbrăcat din nou tricoul Bătrânei Doamne în meciul de la Sibiu, la un an distanță de la transferul său la CFR. Managerul clubului arădean, Attila Broșovszky, spunea zilele trecute că „UTA nu riscă nimic în cazul transferului lui Roger”, dar Neluțu Varga vrea să conteste pe toate căile decizia FIFA și amenință că UTA va plăti și ea scump pentru acest lucru, anunță Special Arad.

Neluțu Varga amenință UTA Arad: „O va costa mult că l-a folosit pe Roger!” 1

Eu am mai spus că Roger s-a luat după impresarul lui, iar ăla îl va duce la sapă de lemn. Însă, acum văd că nici UTA Arad nu este mai echilibrată și a intrat și ea în acest joc urât de tot. E normal?

Dar l-au băgat într-un meci oficial pe răspunderea lor, iar eu vă asigur că o să îi coste mult acest lucru. Noi lui Roger i-am făcut plângere peste tot unde este posibil, iar de acum ne vom îndrepta și împotriva celor de la UTA. Ei știau foarte bine că sunt probleme mari cu acest jucător, care are plângeri peste plângeri făcute și vor fi procese. UTA o să răspundă în solidar cu el.

Iar acest Roger să nu creadă că o să scape așa ușor de noi. El știe foarte bine cum au stat lucrurile și este clar că a urmărit doar ca să scape de la noi din postura de jucător liber de contract. Însă nu o vom lăsa așa”, a spus Varga pentru ProSport.

error: Content is protected !!