Mihai Stoica râde de strategia lui Dan Petrescu: „Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut cei de la CFR Cluj”

Updated on februarie 9, 2023 Mihai Stoica crede că jocul CFR-ului poate fi anihilat dacă elevii lui Dan Petrescu nu beneficiază de faze fixe. De altfel, oficialul de la FCSB consideră că aceasta a fost una dintre cheile derby-ului din Gruia.

„(n.r. despre CFR Cluj) Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut. Au pierdut şi la Botoşani așa. Au vulnerabilităţi. Noi nu vrem ca CFR să nu aibă adversar. Până acum a fost doar Craiova… când şi când. Nu jucau doar cu noi, le-au pus şi lor probleme.

Mihai Stoica râde de strategia lui Dan Petrescu: „Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut cei de la CFR Cluj” 1
Portrait of CFR Cluj’s coach, Dan Petrescu, before the game CFR Cluj v FC Dynamo Kiev, Dr. Constantin Radulescu Stadium, Cluj-Napoca, Romania, 20 April 2022
CFR Cluj v FC Dynamo Kiev – Friendly Match For Peace, Cluj-Napoca, Romania – 20 Apr 2022,Image: 684942257, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Acum o să fie diferit. Avantajează echipa care o să joace cel mai bine în play-off. Rapidul joacă exceptional acasă, dar nu joacă extraordinar afară. Sepsi este și ea o echipă serioasă”, a declarat MM Stoica, citat de as.ro.

Gică Hagi amenință FCSB și CFR Cluj: „Suntem cea mai bună echipă din campionat! Vrem să rămânem pe primul loc”

Gică Hagi a făcut un anunț pentru rivalele Farului la titlu, spunând că echipa sa este cea mai bună din campionat și evidențiându-l pe Denis Alibec, pe care îl consideră un fotbalist fundamental pentru „marinari”: „Obiectivul acum e să rămânem pe primul loc.

Noi n-am avut acest obiectiv la începutul campionatului, vrem să rămânem pe primul loc. În momentul de față cred că suntem cea mai bună echipă din campionat și nu greșesc.

Când vrei să fii cel mai bun, trebuie să îți propui să marchezi, nouă ne place să marcăm. Pentru bucuria noastră, în ultimele două etape, ne-am revenit, am văzut un Alibec extraordinar, iar la meciul cu Craiova am avut un copil excepțional, care a jucat foarte bine, dar nu poate încă duce 90 de minute”.

„Mazilu a debutat ca mine la 17 ani, a debutat bine și o să rămână. Jucătorul care în momentul de față face diferența și care ne poate ajuta enorm e Alibec, are vârstă, experiență, e un jucător fundamental pentru noi.

Eu trebuie să am alternativă la Alibec și cred că alternativele lui sunt Mazilu și Mateus. Denis are caracterul lui, le ale pe ale lui, uneori iese din ale lui, are orgoliu și ia cartonașe galbene”, a spus Gică Hagi, citat de fanatik.ro.

error: Content is protected !!