Dan Petrescu l-a exclus pe Roger de pe lista de Liga 1. Unde vrea să plece mijlocașul

Updated on februarie 2, 2023 Roger nu se mai află pe lista lui CFR Cluj pentru meciurile din campionat și vrea să se transfere liber de contract la UTA Arad. Mijlocașul brazilian a venit în lotul campioanei României iarna trecută la insistențele lui Dan Petrescu.

Totuși, fotbalistul brazilian nu mai face parte din planurile antrenorului, fiind scos de pe lista de SuperLiga. El poate evolua însă în meciurile din Conference League, unde campioana României o înfruntă pe Lazio peste aproximativ două săptămâni. De asemenea, Roger a fost păstrat și pe lista pentru Cupa României, fiind eligibil și pentru CFR Cluj II, care evoluează în Liga 3.

Dan Petrescu l-a exclus pe Roger de pe lista de Liga 1. Unde vrea să plece mijlocașul 1

Practic, dintre cele 4 competiții în care sunt angrenate echipele de seniori ale clubului clujean, brazilianul a fost scos doar de pe lista de SuperLiga, acesta fiind adevăratul motiv al supărării sale.

„Asta este discuția cu CFR Cluj, de-aia vrea să plece Roger liber de acolo, are o înțelegere cu cei de la UTA și vrea să ajungă liber de contract la Arad. Ar fi o variantă, mai ales că Otele trebuie să plece la CFR Cluj”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, potrivit Fanatik.

Intenția lui Roger de a părăsi CFR Cluj și a reveni la UTA nu are vreo legătură cu negocierile care au avut loc între campioana României și arădenii pentru Philip Otele.

Formația antrenată de Laszlo Balint este de acord cu revenirea lui Roger în lotul arădenilor, însă singura condiție este ca mijlocașul cotat la 600.000 de euro de Transfermarkt să vină gratis la UTA.

error: Content is protected !!