Patronul CFR Cluj, deșteptat de Gigi Becali. „Eram șocat! Nu-mi venea să cred. Când auzeam că la Steaua (n.r. – FCSB) sunt salarii de 7.000, de 10.000 de euro, de 5.000”

Updated on decembrie 30, 2022 Patronul CFR-ului spune că a fost deșteptat de Gigi Becali când a aflat că la FCSB erau salarii de 5-10,000 de euro iar el plătea rezerve cu 15.000 de euro.Ioan Varga a vorbit și despre cazul celui mai bine plătit jucător pe care l-a avut la CFR, islandezul Runar Sigurjonsson, care avea un salariu de 48.000 de euro brut pe lună.

Eu când auzeam că la Steaua (n.r. – FCSB) sunt salarii de 7.000, de 10.000 de euro, de 5.000, eram șocat! Nu-mi venea să cred. La CFR nu exista contract sub 15.000 de euro pe lună.

Patronul CFR Cluj, deșteptat de Gigi Becali. „Eram șocat! Nu-mi venea să cred. Când auzeam că la Steaua (n.r. - FCSB) sunt salarii de 7.000, de 10.000 de euro, de 5.000” 1

Și rezerva rezervelor era plătită regește. Aveam rezerve ca Sigurjonsson cu 48.000 de euro pe lună! Șocant! Acum am îndreptat lucrurile”, a spus Ioan Varga, citat de Fanatik, potrivit Digi Sport.

Nelu Varga, deconspirat de Gigi Becali

Nelu Varga, misteriosul finanțator al lui CFR Cluj, explică motivele rarelor sale apariții publice, dezvăluind un episod neștiut cu Gigi Becali, patronul rivalei FCSB.

Varga a preluat-o pe CFR Cluj în 2017, atunci când societatea se afla în insolvență, plătind la acel moment 5 milioane de euro pentru a o readuce pe linia de plutire.

De atunci, chiar dacă a preferat să rămână în umbră, a investit sume importante, în ciuda faptului că CFR înregistra în luna aprilie 2022 datorii de 26 de milioane de euro. Boss-ul „feroviarilor” spune că numele său a început să stârnească valuri în fotbalul românesc după ce Gigi Becali a vorbit public despre el la televizor.

Mi-am ales o echipă de management și nu am vrut să mă implic, să conduc eu, să fac pe marele acționar. Pentru mine era foarte important ca familia mea, noi trăind într-un cadru mai creștinesc, să stea departe, să trăim normal, să putem ieși în liniște la un restaurant. Nu doream să epatez.

Acest lucru l-am și reușit în primii doi ani, până m-a dat în primire pe televizor Gigi Becali, cu care sunt amic

A vorbit atunci pentru prima oară de numele meu. M-am supărat, nu mi-a căzut bine, chiar nu aveam nevoie de reclamă. Nu din alt motiv. L-am sunat, am vorbit și și-a cerut iertare.

A zis că intră iar în direct și spune că nu e adevărat, dar am convenit să o lase așa, pentru că mai rău ar fi făcut apoi”, a spus Nelu Varga, potrivit revistei Fanatik.

error: Content is protected !!