Îl vinde CFR Cluj pe Yeboah la Slavia Praga? Câți bani poate primi campioana

Updated on decembrie 30, 2022 CFR Cluj și Slavia Praga au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Emmanuel Yeboah (19 ani), anunță presa din Ghana.

Potrivit publicației Ghana Soccer, din țara natală a atacantului „feroviar”, Slavia și CFR Cluj ar fi ajuns la un acord cu privire la transfer. Semnătura ar urma să fie pusă pe contract în zilele următoare, scrie digisport.ro.

Îl vinde CFR Cluj pe Yeboah la Slavia Praga? Câți bani poate primi campioana 1

Potrivit idnez.cz, Slavia Praga va plăti 40 de milioane de coroane (1,6 milioane de euro) pentru transferul lui Emmanuel Yeboah.

Cunoscut pentru calitățile sale atletice, Yeboah este neînfricat, rapid, dar are anumite probleme cu disciplina. A încasat patru cartonașe galbene și un cartonaș roșu”, notează presa din Cehia.

Contactat de Gazeta, Bogdan Mara, directorul sportiv al „feroviarilor”, a precizat că „nu există niciun acord nici pt Yeboah, nici pentru alt jucător de la CFR, ci există doar întrebări și tatonări”.

Venit la CFR Cluj în vara anului 2022, din postura de jucător liber de contract, Yeboah a reușit trei goluri și două pase decisive în Liga 1.

Yeboah a fost descoperit de Răzvan Zamfir la o selecție în Ghana. Juca pentru divizionara secundă Young Apostles, iar campioana i-a oferit un contract în decembrie 2021.

800.000 de euro este cota de piață a lui Emmanuel Yeboah, potrivit Transfermarkt.

error: Content is protected !!