(Video) Primarul Clujului câștigat la licitație cu 9,000 lei. Emil Boc va da o cafea

Updated on decembrie 7, 2022 Un bărbat a licitat, marți, 9.000 de lei pentru o invitație la cafea cu primarul Emil Boc. Primarul a participat la un eveniment caritabil în care s-au strâns bani pentru casa de tip familial „Căsuța Bucuriei” din Cluj-Napoca.

Asociația „Căsuța Bucuriei” a organizat de Moș Nicolae un spectacolul caritabil – „Dăruiește cu bucurie”, eveniment în cadrul căruia cei interesați, printre altele, au putut licita pentru o discuție liberă de 15 minute cu primarul Clujului, Emil Boc.

Invitația la cafea cu primarul Emil Boc a pornit de la 500 de lei și s-a oprit la 9.000 de lei, informează Monitorul de Cluj.

Pe lângă lucrurile licitate a fost și o cină cu Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, care a fost vândută cu suma de 5.000 de lei.

Asociația „Căsuța Bucuriei” este o instituție non-guvernamentală din Cluj, care oferă găzduire pentru 10 copii și tineri din sistemul de protecție până la terminarea studiilor în casa de copii. Ulterior, asociația se implică și îi ajută pe aceștia să-și găsească locuri de muncă.

error: Content is protected !!