(Video) Prima pârtie din Cluj care se deschide în această săptămână. Liber la ski și săniuș

Începând de miercuri, 30 noiembrie, se deschide prima pârtie din Cluj din acest sezon.

Reprezentanții pârtiei Buscat au anunțat  că miercuri, 30 Noiembrie, vor deschide banda de urcare pentru pârtia de începători și pârtia de sanii.

(Video) Prima pârtie din Cluj care se deschide în această săptămână. Liber la ski și săniuș 1

Mai mult, în următoarele zile organizatorii vor deschide și pârtia albastră dintre cele 4 pârtii disponibile ale domeniului.

„Ne pregătim pentru deschiderea sezonului de ski, banda de urcare care deservește pârtia de începători și pârtia de sanii va fi deschisă de miercuri, 30 noiembrie. La pârtia albastră încă muncim, mai avem nevoie de câteva nopți pentru a putea înzăpezi, dar vă ținem la curent”, au anunțat cei de la Pârtia Buscat.

Varful Buscat are o înălțime de 1676 m și este situat la 60 de km de Cluj-Napoca și aproximativ 100 km de Alba Iulia, Târgu Mureș și Zalău și la 3 km de stațiunea Băișoara.

„La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca se află locul perfect pentru o scurtă escapadă din oraș în mijlocul naturii. Buscat Ski Resort te așteaptă cu cele mai tari oferte, șase pârtii pregătite de distracție, sistem babylift și telescaun la capacitate dublă.

Pârtiile sunt deservite de o modernă instalație de transport pe cablu de tip TELESCAUN, cu o capacitate de 3000 de persoane/oră.

Telescaunul se poate lua chiar de la baza pârtiilor, așadar economisiți timp și energie pe care le veți dedica sportului. Durata de urcare este de 5 minute, timp în care puteți admira frumusețea zonei Buscat.

Pentru a putea sta fără griji la ski, vom avea noi grijă de mașina dvs, punându-va la dispoziție parcarea cu 850 de locuri, localizată langa Apres Ski”, scriu cei de la Buscat Ski Resort.

error: Content is protected !!