Reacția Anamariei Prodan după ce patronul CFR Cluj a spus că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu

Updated on noiembrie 22, 2022 Anamaria Prodan, cea care îl impresariază pe Nicolae Stanciu, a replicat după anunțul patronului Nelu Varga în privința lui Nicolae Stanciu.

Agentul a postat un mesaj pe rețelele sociale și a transmis, din nou, că actualul mijlocaș al celor de la Wuhan Three Towns este prea “scump” pentru fotbalul românesc la ora actuală.

Reacția Anamariei Prodan după ce patronul CFR Cluj a spus că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu 1

“Dragilor, Nicolae Stanciu este sub contract în China și nu poate bate palma cu nimeni! România nu are cum să-și permită salarii de milioane și sume de transfer de milioane de euro! Stanciu este cel mai bun fotbalist al țării astăzi”, a transmis Anamaria Prodan, potrivit digiport.ro.

Omul de afaceri spune că a vorbit cu fotbalistul celor de la Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu (29 de ani), și că e gata să facă un efort financiar important pentru a-l transfera.

Varga confirmă faptul că a ajuns la o înțelegere verbală cu internaționalul român și chiar spune că e dispus să plătească două milioane de euro chinezilor în schimbul fotbalistului.

“Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de oridin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj.

Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie”, a spus Ioan Varga, conform Prosport.

error: Content is protected !!