Surse. CFR Cluj, salariu uriaș propus lui Nicușor Stanciu, cel mai mare salariu din fotbalul românesc

Updated on noiembrie 16, 2022 CFR Cluj dă semnale tot mai puternice că îl vrea pe Nicușor Stanciu. Jucător care nu prea se încadrează în tactica ultradefensivă impusă de Dan Petrescu.

Campioana României îi pregătește mijlocașului cel mai mare salariu din fotbalul românesc. Patronul CFR-ului, Ioan Varga, nu se uită la bani când vine vorba despre Nicușor Stanciu, căruia îi pune pe masă un salariu de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanță, scrie Spotmedia.

Surse. CFR Cluj, salariu uriaș propus lui Nicușor Stanciu, cel mai mare salariu din fotbalul românesc 1

Internaționalul român mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024, însă nu s-a acomodat deloc în China și vrea să revină în Europa. Astfel, sunt șanse mari ca fotbalistul să revină în Liga 1 în această iarnă, sub comanda lui Dan Petrescu.

Ce a spus Varga despre Stanciu

Neluțu Varga a anunțat că Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj și că este dispus să facă un efort pentru a-l transfera pe mijlocașul ofensiv.

Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a spus Ioan Varga, potrivit sport.ro.

error: Content is protected !!