Dan Petrescu a cedat iar nervos: “Altă întrebare!”. Antrenorul a plecat val-vârtej de la interviu

Updated on noiembrie 11, 2022 La finalul partidei dintre CFR Cluj și Dumbrăvița, Dan Petrescu și-a criticat jucătorii pentru atitudinea nepotrivită și a anunțat că mai mulți fotbaliști vor pleca la iarnă.

Întrebat dacă există posibilitatea să plece de la CFR Cluj dacă primește o ofertă în această iarnă, Dan Petrescu a răbufnit: “Ce întrebare e asta? He, he! Altă întrebare! Mulțumesc, seară bună!”.

Dan Petrescu a cedat iar nervos: “Altă întrebare!”. Antrenorul a plecat val-vârtej de la interviu 1

“Nu mă gândesc la transferuri acum, o să mă gândesc când se termină sezonul. Acum nu avem ceva clar”, a mai spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Dan Petrescu: “La iarnă o să plece toți care n-au jucat bine și nu fac față”

Campioana României a avut mari probleme să deschidă scorul. Veteranul Ovidiu Hoban a înscris în minutul 50.

În ultimele zece minute, CFR Cluj s-a dezlănțuit, profitând de căderea fizică a adversarilor. Cephas Malele (81’) și Daniel Bîrligea (87’, 90’, 90+1’) au înscris.

La finalul partidei, Dan Petrescu și-a criticat jucătorii pentru atitudinea nepotrivită și a anunțat că mai mulți fotbaliști vor pleca la iarnă.

“Tot meciul am dominat, dar nu ne-am creat atâtea ocazii cât mi-aș fi dorit. Ei erau în 5-4-1, foarte bine organizați, agresivi. Singura ocazie mare a fost a lui Deac, în rest la faze fixe am fost penibili. De obicei, suntem buni.

Niciun jucător n-a făcut față la care am cerut. Dacă ai 10-15 cornere și n-ai nicio ocazie, le-am făcut degeaba azi dimineață.

Ultimele zece minute au fost ceea ce trebuie, dar cred că cei de la Dumbrăvița au căzut fizic și moral. Mă așteptam mai mult de la echipa mea, asta e clar. Mă bucur pentru Bîrligea, că a reușit un hat-trick.

N-am înțeles de ce a trebuit să vină pauză, să îi cert. Le-am spus de la început că va fi greu. Când intri pe teren și îmbraci tricoul echipei campioane, în fața propriilor suporteri, trebuie să faci mai mult, dacă vrei să rămâi aici. Dacă nu, la iarnă o să plece toți care n-au jucat bine și nu fac față. Dacă nu faci față, ce cauți aici, la CFR?”, a spus Dan Petrescu.

error: Content is protected !!