S-a aflat clauza de reziliere a lui Dan Petrescu. Balaj: „Cine dă banii ăştia, îl ia imediat”

Updated on noiembrie 10, 2022 Cristi Balaj, președintele echipei din Gruia, a dezvăluit că antrenorul are o clauză de reziliere în contract în valoare de 500.000 de euro. În afara lui Petrescu, doar Andrei Burcă (29 de ani) mai are o astfel de clauză în contract.

”Sunt jucătorii noştri, nu există niciun pericol, doar la Burcă şi la Dan Petrescu există clauze de reziliere. Nu mai ştiu exact la Burcă, undeva la 1.800.000 de euro. Cine dă banii ăştia, îl ia imediat. Da, Dan Petrescu are jumătate de milion.

S-a aflat clauza de reziliere a lui Dan Petrescu. Balaj: „Cine dă banii ăştia, îl ia imediat” 1

Pericolul există dacă ai clauză de reziliere şi ar valora mai mult. În momentul când ai clauză de reziliere, jucătorul, pe parcursul contractului, timpului în care este la tine la club, poate să crească mult mai mult decât valoarea clauzei de reziliere şi poţi să-l pierzi”, a spus Balaj, citat de digisport.ro.

Președintele clujenilor a mai spus că nu întotdeauna clauzele de reziliere sunt inspirate.

”Clauza de reziliere poate să încurce uneori. Ea dă o oarecare siguranţă jucătorilor, de fapt, în situaţia în care ar exista o ofertă, să fie lăsaţi să plece. Atunci clubul vine şi spune: ‘ok, dar să nu fie mai puţin de atât’.

Jucătorul este liniştit, el consideră că este foarte bun şi că va merge la o echipă mai importantă, pentru o sumă considerabilă, şi apare această clauză de reziliere.

Nu există club care a fost refuzat în legătură cu transferul sau dorinţa de a transfera un jucător de la CFR Cluj, din acest punct de vedere tratăm cu maximă seriozitate şi nu oprim evoluţia niciunui jucător în situaţia în care doreşte să meargă la un club mai important, dar să fie un contract care să satisfacă clubul, dar şi jucătorul”, a mai spus Balaj.

error: Content is protected !!