Dan Petrescu, înjurat la greu, a vrut ca arbitrii să oprească meciul. „E România. În România pot fi înjurate oricând toate legendele și nu se întâmplă nimic…I-am lăsat să mă înjure”

Updated on octombrie 24, 2022 Dan Petrescu are probleme cu înjurăturile suporterilor și se arată nemulțumit de faptul că arbitrii nu au întrerupt partida în momentul în care suporterii celor de la U Cluj au început să scandeze împotriva lui.

Sunt mulțumit de rezultat. Jocul a suferit. Derby-ul nu se joacă, derby-ul se câștigă, la fel ca o finală. Ispas e un jucător bun. Am fi vrut mai multe centrări bune. Dacă Yeboah dădea încă un gol la 2-0, nu mai sufeream pe finalul meciului.

Dan Petrescu, înjurat la greu, a vrut ca arbitrii să oprească meciul. „E România. În România pot fi înjurate oricând toate legendele și nu se întâmplă nimic...I-am lăsat să mă înjure” 1

Se vede mâna antrenorului, U Cluj arată foarte bine, este o victorie importantă pentru noi.

Nu am văzut nicio fază de penalty, nu am cum să mă exprim, nu aș vrea să greșesc. Dacă o să le văd, poate la conferința următoare mă întrebați și vă răspund.

M-am certat eu cu cineva? Publicul e liber să facă ce vrea. E România. În România pot fi înjurate oricând toate legendele și nu se întâmplă nimic. E normal, nu? Eu nu am avut nimic de a face cu nimeni. I-am lăsat să mă înjure.

Nu înțeleg cum arbitrul nu a oprit meciul. Tot stadionul cânta despre mine. Doar în România se întâmplă asta. Să nu credeți că se întâmplă asta în altă parte. Arbitrul trebuia să oprească meciul, așa cum se întâmplă la rasism. Eu nu am treabă cu spectatorii, nu pot să mă cert cu ei”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului, potrivit Digi Sport.

CFR Cluj s-a apropiat la 6 puncte de Farul în Superliga de fotbal

În cadrul etapei a-XV-a din Superliga de fotbal, ieri s-au disputant trei partide: CS Mioveni –FC Botoșani 0-0; UTA –CS U Craiova 1-2 și U Cluj- CFR Cluj 1-2.

În urma victorie împotriva echipei Universitatea Cluj, formația antrenatăd e Dan Petrescu, CFR Cluj, se menține pe locul 3 în clasament, dar a acumulat 28 de puncte fiind acum la o diferență de 6 puncte în urma liderului Farul Constanța, anunță Radio Constanța.

CFR are și două meciuri restante, pe care, dacă le-ar câștiga ar fi la egalitate de puncte cu echipa lui Gheorghe Hagi.

Miercuri 30 Noiembrie, de la ora 19.00, echipa din Gruia va disputa în deplasare restanța cu FC Hermannstadt, iar Joi 15 Decembrie, de la ora 20.00 este programat al doilea meci amânat, pe terenul celor de la FCSB.

error: Content is protected !!