Echipa din Anglia ar fi vrut să-i plătească lui Dan Petrescu clauza de reziliere de 400,000 de euro ca să plece de la CFR Cluj

Dan Petrescu a fost aproape de o mutare de răsunet în Anglia în perioada în care se vorbea despre plecarea lui de la CFR Cluj.

Dan Petrescu era pe o listă de trei antrenori pentru postul de tehnician al lui Huddersfield, conform surselor Ziare.com.

Echipa din Anglia ar fi vrut să-i plătească lui Dan Petrescu clauza de reziliere de 400,000 de euro ca să plece de la CFR Cluj 1

Tratativele cu britanicii s-au purtat exact în perioada când Petrescu era contestat puternic de Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj.

Conform sursei citate, Huddersfield era dispusă chiar să îi plătească clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro lui Petrescu, însă, în cele din urmă, britanicii au ales un alt nume.

Dan Petrescu a rămas la CFR Cluj: “Are parte de încrederea conducerii clubului”

Dan Petrescu este antrenorul CFR-ului din august 2021, dar a mai pregătit echipa în alte două mandate. Dacă voia să-l demită pe Dan Petrescu, patronul CFR-ului, Ioan Varga, trebuia să-i achite antrenorului 400.000 de euro, clauza de reziliere a contractului, informează digisport.ro.

“În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani. Conducerea clubului CFR 1907 Cluj”, se arată în comunicatul clubului CFR Cluj.

error: Content is protected !!