Dan Petrescu s-a enervat la conferința de presă: „Nu eu decid cine pleacă şi cine vine la CFR Cluj. Altă întrebare”

Dan Petrescu s-a enervat în timpul conferinței de presă în momentul în care a fost întrebat de plecarea lui Adrian Păun de la CFR Cluj. Tehnicianul a transmis că nu a fost decizia sa ca fotbalistul să plece din Gruia și a subliniat că el se ocupă doar de antrenamentele echipei.

Petrescu susține că i s-au ”pus în spate” plecările unor jucători valoroși ai campioanei, Jefte Betancor, Marko Dugandzic sau Adrian Păun, însă decizia nu îi aparține lui, ci conducerii clubului.

Dan Petrescu s-a enervat la conferința de presă: „Nu eu decid cine pleacă şi cine vine la CFR Cluj. Altă întrebare” 1

”Mereu spun același lucru, dar cred că nu mă înțelegeți. Dan Petrescu este antrenorul clubului. Dan Petrescu nu este patronul clubului, nu este preşedinte, nu este director executiv. Eu sunt antrenor, antrenez ce mi se pune la dispoziţie.

Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta va fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract și oriunde voi merge.

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dugandzic. Nu Dan Petrescu i-a pierdut, CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părere. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumerat nu am vrut să plece.

Mi s-a spus că am renunţat prea uşor la Dugandzic. Acolo a fost jucătorul şi clubul, nu Dan Petrescu. Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Două săptămâni s-a vorbit despre Dan Petrescu.

Nu am înțeles de ce. Facem presiuni aiurea pe un subiect. Repet, nu eu decid cine pleacă şi cine vine la CFR Cluj. Am încheiat subiectul ăsta. Altă întrebare”, a declarat Dan Petrescu

error: Content is protected !!