Patronul CFR Cluj, nou atac la Dan Petrescu: „Suntem pe minus cu zeci de milioane! A adus jucători de proastă calitate, Chipciu, Alibec, pe care îi plăteam cu 40-50.000 pe lună”

Updated on septembrie 20, 2022 Jocul la ciupeală al lui Dan Petrescu, inclusiv cu echipe cu mult mai slab cotate, nu mai este pe placul patronului Nelu Varga care a tras linie și a constat că a pierdut zeci de milioane de euro. La pierderi ar trebui să adauge și miile de suporteri alungați de pe stadion de acest stil de joc.

„Deocamdată suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună. Despre asta vorbim, despre Chipciu, Alibec și mulți alții.

Patronul CFR Cluj, nou atac la Dan Petrescu: „Suntem pe minus cu zeci de milioane! A adus jucători de proastă calitate, Chipciu, Alibec, pe care îi plăteam cu 40-50.000 pe lună” 1
(foto playtech.ro)

Tot ce mi-a cerut i-am dat, n-are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele. Să nu vină să-mi povestească faptul că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală. Mai sunt și jucători care se plâng. Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuție decentă. Nu e cazul de divorț.

Nu pot să vă spun așa, pentru că nu am făcut un calcul la virgulă, dar cert e că nu și-a acoperit bugetul. Deocamdată sunt pe minus, pe minus cu zeci de milioane. Nu cu un milion, două. El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul și atât”, a declarat Neluțu Varga la Pro TV, citat de Gazeta Sporturilor.

La noi și când luam titlul era pagubă. Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană! – Neluțu Varga, patron CFR

Basarab Panduru îl cere pe Dan Petrescu la echipa națională

Eu zic că este momentul ca Petrescu să accepte ce a refuzat în trecut. E momentul să plece de la CFR și să facă pasul spre națională. Mai sunt două meciuri, nu se știe ce se întâmplă și acolo. S-ar pupa bine de tot momentul ăsta!

Probabil ar pleca și prieten cu Varga, se înțeleg ei la bani. Probabil se întoarce și altădată, că așa s-a mai întâmplat. Acum e momentul să facă pasul spre națională. Eu cred că merită!”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport, potrivit Gazeta Sporturilor.

Luni, 26 septembrie, prima reprezentativă a României încheie campania din Liga Națiunilor, acasă, contra Bosniei. Rezultatele din mandatul lui Edi Iordănescu nu au fost cele scontate de Federației, așa că înțelegerea dintre cele două părți ar putea fi rediscutată.

error: Content is protected !!