Întâlnire decisivă între Dan Petrescu și Neluțu Varga. Petrescu: „L-am sunat pe patron. Nu are rost să mai stau! Nu se mai poate continua cu aceste scandări”

Updated on septembrie 18, 2022 Dan Petrescu l-a sunat pe Neluțu Varga, iar cei doi au hotărât să aibă o discuție decisivă luni, după meciul dintre FC Argeș și CFR Cluj.

Petrescu pare hotărât să plece de la echipă, daca asta se dorește.

Întâlnire decisivă între Dan Petrescu și Neluțu Varga. Petrescu: „L-am sunat pe patron. Nu are rost să mai stau! Nu se mai poate continua cu aceste scandări” 1

„L-am sunat pe patron. I-am zis să ne întâlnim și să vorbim după meciul cu Piteștiul. Indiferent ce se va întâmpla voi rămâne în istoria clubului ca cel mai bun antrenor. Nu-mi va lua nimeni rezultatele. Nu mi-e frică de nimeni!

Nu am cheltuit milioanele cheltuite de alte echipe, care sunt în urma noastră. Asta e realitatea! Dacă vrem altceva, nicio problemă! De ce să mai stau aici, pe capul oamenilor, dacă ei nu mă vor? Dacă ei nu mai vor campionate și cupe europene, bravo tată!

Nu are rost să mai stau! Nu se mai poate continua cu aceste scandări. Clubul trebuie să mă susțină 100%. Altfel nu putem continua. Eu vorbesc mereu în față. Știți cine vorbește pe la spate”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit prosport.ro.

Neluțu Varga: „Fără rezultate nu se poate”

Patronul CFR-ului a fost întrebat dacă îl va schimba pe Dan Petrescu. „Îmi doresc să continue, dar fără rezultate nu se poate. Echipa trebuie să ajungă în primăvăra europeană”, a spus Varga, pentru ProSport.

error: Content is protected !!