(Foto) Cum arată Cristi Manea, după faza care i-a îngrozit pe spectatorii din Gruia. “Săracul, a fost bombardat aseară. Nu vreți să vedeți ce e acolo. Efectiv are o gaură în cap”

Updated on septembrie 2, 2022 Cristi Manea a ieșit accidentat în meciul cu Voluntari, jucătorul ajungând la spital după ciocnirea violentă cu Naser Aliji.

Fundașul dreapta de la CFR Cluj și mijlocașul de la FC Voluntari s-au luptat pentru o minge în bandă, iar apărătorul campioanei a avut de suferit.

Jucătorul de la FC Voluntari a fost cel care a lovit mingea, dar nici el, nici Manea nu s-au putut opri la timp și s-au lovit violent, cap în cap.

Cei doi au rămas întinși pe gazon, fiind nevoie de intervenția medicilor. Aliji a fost mai norocos și a putut continua meciul. În schimb, Manea a fost înlocuit cu Braun.

El a fost urcat în ambulanță și dus la spital pentru mai multe investigații. În ambulanță, Manea s-a fotografiat pentru a arăta cât de dură a fost lovitura primită. A suferit o gaură în arcada dreaptă și o rană la nas.

(Foto) Cum arată Cristi Manea, după faza care i-a îngrozit pe spectatorii din Gruia. "Săracul, a fost bombardat aseară. Nu vreți să vedeți ce e acolo. Efectiv are o gaură în cap” 1

“Săracul, a fost bombardat aseară. Nu vreți să vedeți ce e acolo. Efectiv are o gaură în cap.”, a transmis Irina Deaconescu, iubita lui Manea, pe pagina personală de Instagram, potrivit spynews.ro.

(Foto) Cum arată Cristi Manea, după faza care i-a îngrozit pe spectatorii din Gruia. "Săracul, a fost bombardat aseară. Nu vreți să vedeți ce e acolo. Efectiv are o gaură în cap” 2

„Când am ajuns la spital el era în ambulanță și mie îmi tremura tot corpul când l-am văzut tot bandajat. Îl întreb cum se simte și zice „Mă simt bine, dar sunt supărat tare că m-au scos…eu voiam să joc.”, a fost mesajul pe care l-a transmis Irina Deaconescu, pe pagina de Instagram.

error: Content is protected !!