Va fi Erik Lincar dat afară de la Universitatea Cluj? Reacția antrenorului

Updated on august 23, 2022 Antrenorul Erik Lincar ar putea fi demis după un nou eșec al echipei. Erik Lincar este antrenorul “șepcilor roșii” din mai 2021 și mai are contract până la finalul sezonului 2022-2023.

Potrivit informațiilor digisport.ro, conducerea clubului din Cluj-Napoca ia în calcul o despărțire de Erik Lincar.

Va fi Erik Lincar dat afară de la Universitatea Cluj? Reacția antrenorului 1

Antrenorul ardelenilor a comentat și informațiile potrivit cărora este foarte aproape să plece de la echipă, după ultimele rezultate.

“Până la primirea golului, am reușit să-i ducem pe cei de la Sepsi în jocul pe care ni l-am dorit. Nu i-am lăsat să își etaleze calitățile tehnice și să-și creeze ocazii de gol.

În momentul de față, nici nu știu ce să spun. E clar că și jucătorii sunt destul de jos din punct de vedere mental. E a patra înfrângere și speram și eu că odată cu revenirea acasă va veni și prima victorie. Oricum, au muncit mult, au alergat, doar că în fotbal trebuie să profiți de toate situațiile pe care le ai.

(n.r. despre plecarea de la U Cluj) În România se încearcă să se creeze tot timpul anumite presiuni. Din păcate, chiar anumite manipulări, în lumea presei. Chiar nu am avut nicio discuție cu nimeni. Până la urmă, eu mai am de primit bani de la clubul acesta, pentru performanța pe care am făcut-o.

Să aduc eu bani de acasă ca să plec, asta ar fi ultima, cum își doresc unii. Trebuie să fiu foarte conștient că în ultimele patru etape am pierdut. Din păcate, nu ne-a ieșit nici azi. Ok, poate e nevoie de o schimbare, nu contest, de o altă energie”, a spus Lincar, după eșecul cu Sepsi.

error: Content is protected !!