Se bucură Dan Petrescu? CFR Cluj a scăpat de cel mai valoros jucător al lui Șahtior Soligorsk

Updated on august 4, 2022 Partida dintre Șahtior Soligorsk și CFR Cluj, din prima manșă a turului trei preliminar din Conference League, va putea fi urmărită joi, 4 august, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 2.

Ca urmare a implicării Belarusului în războiul din Ucraina, echipele din această țară nu pot evolua pe teren propriu în cupele europene, iar jocul dintre Soligorsk și CFR Cluj se va desfășura în Turcia.

Se bucură Dan Petrescu? CFR Cluj a scăpat de cel mai valoros jucător al lui Șahtior Soligorsk 1

CFR Cluj a scăpat de cel mai periculos fotbalist al lui Șahtior Soligorsk

Șahtior Soligorsk a confirmat oficial pe Instagram că a ajuns la un acord cu Al-Nasr pentru transferul lui Dembo Darboe (30 de ani), în schimbul a 1,5 milioane de euro + 20% din suma unui viitor transfer.

Cotat la 2,5 milioane de euro de către Transfermarkt, fotbalistul născut în Suedia era de departe cel mai valoros jucător din lotul bielorușilor, scrie digisport.ro.

În acest sezon, Darboe a reușit să înregistreze 5 goluri și două assist-uri în cele 13 meciuri jucate pentru Șahtior Soligorsk.

Lotul celor de la Șahtior Soligorsk era evaluat la 12.88 milioane de euro înainte de plecarea lui Darboe.

Alți jucători interensanți din lotul campioanei din Belarus sunt Egor Filipenko și Maksim Skavysh, ambii cu selecții multe la națională.

error: Content is protected !!