Va fi Dan Petrescu dat afară de la CFR? Decizia lui Ioan Varga

Updated on iulie 14, 2022 CFR Cluj a părăsit UEFA Champions League încă din turul întâi preliminar, unde a fost învinsă de Pyunik la loviturile de departajare, 3-4 după 2-2 la finalul a 120 de minute de joc.

La scurt timp, Ioan Varga a oferit o primă reacție, pentru Digi Sport, și a transmis că, cel puțin deocamdată, a decis ca Dan Petrescu să continue, însă este posibil ca hotărârea să se schimbe după o analiză.

Va fi Dan Petrescu dat afară de la CFR? Decizia lui Ioan Varga 1

”Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul.

Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic”, a declarat Ioan Varga

Din informațiile Digi Sport, Ioan Varga a avut o reacție nervoasă la finalul meciului cu Pyunik și i-a amenințat pe toți că îi va da afară, tocmai pentru că investițiile sale nu au adus rezultatele scontate. Totuși, nu e prima dată când are loc un astfel de episod și el nu e urmat de acțiuni concrete.

Dacă se va ajunge la o despărțire de Dan Petrescu, prima variantă de înlocuitor este Mirel Rădoi, un antrenor pe placul patronului Ioan Varga pentru că practică un fotbal ofensiv.

Ioan Varga va trebui să plătească o sumă uriașă dacă-l demite pe Dan Petrescu

Dacă va decide să se despartă de Dan Petrescu, Ioan Varga va trebui să scoată din buzunare nu mai puțin de 400.000 de euro, bani care reprezintă clauza tehnicianului, informează digisport.ro

Revenit în luna august a anului trecut la CFR Cluj, Dan Petrescu se află la al treilea mandat pe banca “feroviarilor”.

Antrenorul campioanei a transmis că simte că e ”blestemat”, pentru că a suferit o nouă înfrângere la loviturile de departajare, și că a avut încă de dimineață ”semne” că poate apărea un dezastru cu Pyunik.

”Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Ei au ratat și un penalty. Sunt foarte supărat și trist, e greu să-mi găsesc cuvintele. E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR această eliminare.

La penalty-uri n-am câștigat niciodată în carieră, parcă sunt blestemat. De dimineață a mers rău, doi jucători s-au accidentat, Kolinger și Mistrati, urmau să fie titulari amândoi.

Nu mă mai gândeam că pot egala la 2-1, mai ales după ce au ratat penalty. S-a dovedit că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă eliminare din cupele europene pentru mine, n-am mai avut asemenea dezamăgire. Îmi pare rău, sunt convins că toată lumea e foarte supărată.

Nu le-a cerut nimeni să se apere în repriza a doua, atât au putut. Am fost și mult pe drumuri. Cred că jucătorii au greșit puțin că s-au retras. Ce să mai spunem de Bălgrădean? Suntem foarte supărați. E clar că sunt foarte trist, sunt convins că și jucătorii, și conducerea, și fanii sunt la fel”, a spus Dan Petrescu.

error: Content is protected !!