Dan Șucu, noul acționar de la Rapid, a lămurit disputa cu Ioan Varga, patronul de la CFR Cluj

Updated on iulie 7, 2022 Dan Șucu (59 de ani), noul acționar de la Rapid, a venit cu noi precizări după schimbul de replici de la distanță avut cu Ioan Varga, patronul CFR-ului, după conferința în care a fost prezentat la clubul din Giulești.

Acționarul Rapidului a spus că a vrut doar să transmită că, dacă își permite să investească aproape 30 de milioane de euro într-un club de fotbal, Ioan Varga ar trebui să aibă un business de măcar 10 ori mai mare din punct de vedere financiar, caz în care i-ar fi cunoscut afacerile.

Dan Șucu, noul acționar de la Rapid, a lămurit disputa cu Ioan Varga, patronul de la CFR Cluj 1

”Echipa domnului Varga este extraordinară din punct de vedere sportiv, e un vis să câștigi cinci titluri la rând, sperăm și la Rapid să facem același lucru. Poate am fost prea direct și prea dur, nu asta voiam să scot în evidență. Voiam să spun că un om de afaceri care are 25 de milioane de euro să investească în fotbal ar trebui să aibă afaceri care să valoreze de 10 ori mai mult.

E o logică de business, pe care eu o cunosc și o înțeleg. Nu-ți permiți să investești atât într-o afacere extrem de riscantă. Dacă tu ai investit 25 de milioane, înseamnă că afacerea ta e de 250 de milioane. Eu am spus că ar trebui să apară mai multă transparență.

Nu pot decât să-i mulțumesc domnului Varga pentru că a cumpărat multe produse de la noi, m-am interesat ulterior. Sper să rămână clientul nostru în continuare și Rapid să fie un concurent puternic în fotbal”, a spus Dan Șucu, la Fotbal Club.

În același timp, Dan Șucu l-a ”avertizat”, mai în glumă, mai în serios, pe Ioan Varga că sezonul următor este ultimul în care Rapid va porni cu șansa a doua în meciurile cu CFR Cluj.

”Ăsta este ultimul an în care vom intra cu șansa a doua pe teren în fața CFR-ului”, a declarat Dan Șucu.

error: Content is protected !!