CFR Cluj ar fi transferat portar de Națională pentru a forța intrarea în grupele Ligii Campionilor

Updated on iulie 4, 2022 CFR Cluj și-a țintit drept obiectiv să transfere un portar cu experiență în această vară, iar ProSport a aflat că oficialii campioanei României s-au înțeles în proporție de 95% cu Silviu Lung Jr.

După ce au încercat să îl convingă pe Florin Niță să revină în Liga 1, oficialii campioanei României s-au orientat către Silviu Lung Jr.

CFR Cluj ar fi transferat portar de Națională pentru a forța intrarea în grupele Ligii Campionilor 1

Conform surselor ProSport, CFR Cluj și Silviu Lung Jr. au ajuns la un acord, iar goalkeeperul care a jucat ultima dată pentru Kayserispor ar urma să semneze cu gruparea antrenată de Dan Petrescu.

Oficialii grupării din Gruia s-au orientat către Silviu Lung Jr. după ce au ajuns la concluzia că costul afacerii „Niță” ar fi mai mare decât în cazul goalkeeperului care a câștigat titlul, Cupa și Supercupa României cu Astra Giurgiu.

Oferta primită de către Silviu Lung Jr. de la gruparea finanțată de Neluțu Varga este uluitoare. Goalkeeperul ar urma să încaseze un salariu lunar în valoare de 22.000 de euro, iar la semnătură o primă de instalare de 200.000 de euro. Lui Silviu Lung Jr. i s-a propus un contract valabil două sezoane, dar cu o clauză specială prin care poate fi reziliată înțelegerea unilateral în pauza competițională.

Silviu Lung Jr. este liber de contract de pe 1 iulie 2022, după ce s-a despărțit de Kayserispor, echipă la care a jucat în perioada iulie 2017 – iulie 2022. Goalkeeperul în vârstă de 33 de ani a mai jucat pe parcursul carierei pentru Astra Giurgiu și FC U Craiova.

3 prezențe în tricoul echipei naționale a României are Silviu Lung Jr., acolo unde a debutat pe 5 iunie 2010

error: Content is protected !!