Bone Ferenc, reținut 24 de ore. Individul ar fi sugrumat-o pe clujeancă din cauza invidiei

Updated on mai 27, 2022 Bone Ferenc, bărbatul de 43 de ani bănuit că a ucis-o pe Molnar Beata, a fost reținut vineri pentru 24 de ore. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj l-au audiat aproape 5 ore.

Bone a fost adus de la Oradea la Cluj-Napoca vineri dimineață în jurul orei 5 și a fost audiat până aproape de ora 10.

Bone Ferenc, reținut 24 de ore. Individul ar fi sugrumat-o pe clujeancă din cauza invidiei 1

Potrivit procurorilor clujeni, Bone Ferenc a fost reținut vineri la ora 9,15 și urmează ca sâmbătă să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează cluj24.ro.

Potrivit surselor Observator, bărbatul ar fi mărturisit în faţa anchetatorilor că el este autorul crimei şi ar fi oferit detalii despre modul în care ar fi acţionat pentru a o ucide pe iubita lui.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a spus că o iubea extrem de mult pe Beata şi că era invidios pe faptul că ea avea o viaţă socială extrem de activă, fiind implicată în extrem de multe proiecte. Cei doi au mers împreună la munte, iar el ar fi povestit că şi-ar fi dorit să rămână alături de ea pentru totdeauna.

Femeia ar fi insistat însă că trebuie să plece înapoi acasă, iar pentru a o ţine cât mai mult timp alături de el, bărbatul ar fi strâns-o de gât.

Din cauză că a fost strânsă prea puternic, Beata a murit, iar partenerul ei şi-a dat seama de acest lucru abia în momentul în care a văzut că s-a răcit şi a început să îşi schimbe culoarea.

I-a luat trupul şi l-a dus în portbagajul maşinii, apoi a pornit la drum. Pe parcursul traseului s-a oprit de mai multe ori şi s-a aşezat lângă ea în portbagaj, ba chiar a şi îmbrăţişat-o, totul pentru a fi, spune bărbatul, cât mai aproape de ea pentru mult timp. Deşi conştientiza că e moartă, acesta se ascundea împreună cu cadavrul Beatei pentru ca să poată petrece cât mai mult timp împreună, potrivit declaraţiilor sale. El le-ar fi spus anchetatorilor, potrivit surselor, că a decis să scape de trupul neînsufleţit al fetei în momentul în care acesta a început să miroasă urât.

error: Content is protected !!