7 Autobuze hibrid diesel – electrice la Câmpia Turzii. „Încă un pas înspre dezvoltarea oraşului nostru!”

Updated on ianuarie 11, 2022 Șapte autobuze hibrid, cu sistem de ticketing şi GPS pentru transportul în comun, vor fi cumpărate de primăria Câmpia Turzii, cu bani europeni.

Încă un pas înspre dezvoltarea oraşului nostru!

Autobuzele hibrid diesel – electrice vor asigura transport interurban la Câmpia Turzii si vor face legatura intre toate zonele si cartierele orasului.

7 Autobuze hibrid diesel - electrice la Câmpia Turzii. „Încă un pas înspre dezvoltarea oraşului nostru!” 1

Astăzi am semnat unul dintre cele mai importante contracte din istoria ultimilor ani, pentru Câmpia Turzii. Este vorba despre contractul de livrare a celor 7 autobuze hibrid, cu sistem de ticketing şi GPS pentru transportul în comun.

Finanțarea este suportată din fonduri UE, iar autobuzele vor ajunge la Câmpia Turzii până cel târziu în luna septembrie.

Titularul de contract, Solaris Bus & Coach, livrează autobuze în toate marile oraşe din Europa, fiind unul dintre liderii din piață!

Planul de mobilitate urbană se conturează permanent, până la finalul proiectului în decembrie 2022, conform finanțării, vom avea străzi importante asfaltate, trotuare, piste de biciclete, stații de autobuz moderne, depou, hub intermodal cât si transport public în comun”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

error: Content is protected !!