Așa da! O clujeancă și-a recuperat banii uitați în tramvai cu ajutorul vatmanului, dar și a călătorilor de bună credință

Updated on decembrie 14, 2021 O clujeancă a reușit să-și recupereze toate bunurile uitate în tramvai datorită vatmanului, dar și a călătorilor de bună credință.

„Azi s-a întâmplat un eveniment îmbucurător, care merită cunoscut. O persoană vârstnică, a uitat în tramvaiul 102 L, o sacosā , în care avea portmoneul cu bani si acte, plus câteva cumpărături.

Așa da! O clujeancă și-a recuperat banii uitați în tramvai cu ajutorul vatmanului, dar și a călătorilor de bună credință 1

Era înainte de masă. A observat lipsa sacosei, doar când a ajuns în casă. Tramvaiul circula spre depou, pe Bulevardul Muncii.

Am reusit să dăm un telefon la depou si am primit un răspuns de linistire, spunându-ne că au găsit sacosa, să mergem după ea. Am găsit ce am căutat, lucrurile neatinse si niste oameni extraordinar de amabili.

Multumim din suflet , oameni minunati, vatman, femei de serviciu, portar, functionar si toti care v-ati bucurat împreună cu noi, ajutându-ne. Am scris acest mesaj… trebuie să stie lumea că există oameni cinstiti!!!”, a scris femeia pe un grup de Facebook.

error: Content is protected !!