Moața care a luat nota zece curat la Matematică, la Bac, își dorește să studieze Psihologia, în Cluj-Napoca

Updated on iulie 7, 2021 Moața din comuna Vidra care a luat nota zece curat la Matematică, la Bacalaureatul din acest an. Absolventa liceului „HCC” Abrud își dorește să studieze Psihologia, în Cluj-Napoca.

Întrebată de Ziarul Unirea unde ar dori să își continue studiile, acum că examenul de Bacalaureat s-a încheiat, Sorina a răspuns că vrea să urmeze cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, departamentul de Psihologie, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Moața care a luat nota zece curat la Matematică, la Bac, își dorește să studieze Psihologia, în Cluj-Napoca 1

De asemenea, pentru a se pregăti pentru acest examen, tânăra moață a transmis că nu a mers la meditații sau ore suplimentare, declarând următoarele: „Ne-am bucurat de un fel de “meditații” gratuite din partea profesorilor de la clasă, pentru BAC.”

Școala în mediul online a fost, pentru mulți elevi din județ, precum și din țară, o adevărată provocare, la care aceștia au fost nevoiți în mod subit să se adapteze. În acest sens, Sorina a subliniat următoarele aspecte despre Învățământul din mediul digital:

„Școala în mediul online a fost o provocare, la început, nu era nimeni pregătit pentru asta, dar lucrurile au evoluat de la sine, ne-am adaptat din mers, iar notele mi le-am menținut mai ușor după ce m-am familiarizat cu diversele platforme și modalități de evaluare online.”

Citește și: Alți elevi de 10 au ales Clujul. Oana, Marian, Andreea, Veronica. „Deși mulți tineri cred că, dacă merg în străinătate e mai bine, eu consider că, dacă ramânem în țară putem schimba ceva”

Citește și: Alți elevi de 10 au ales Clujul. „În viitor, aș dori să-mi urmez visul de a deveni medic, studiind la Universitatea de Medicină și Farmacie «Iuliu Hațieganu» din Cluj-Napoca”

error: Content is protected !!