Alți elevi de 10 au ales Clujul.  „În viitor, aș dori să-mi urmez visul de a deveni medic, studiind la Universitatea de Medicină și Farmacie «Iuliu Hațieganu» din Cluj-Napoca”

Updated on iunie 22, 2021 Cluj Napoca devine un oraș tot mai atractiv pentru elevii eminenți ai României. Trei absolvenți ai profilului Matematică-Informatică de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș au terminat cei patru ani de liceu cu media 10 și vor să își continue studiile la Cluj.

Maria Roman, Petre Mihai Dăian și Cristian Ioan Tomoiagă au reușit, într-un an afectat de pandemia COVID-19 și de trecerea învățământului în mediul online, să își menţină mediile de zece curat pe care le-au avut încă din clasa a IX-a.

Alți elevi de 10 au ales Clujul.  „În viitor, aș dori să-mi urmez visul de a deveni medic, studiind la Universitatea de Medicină și Farmacie «Iuliu Hațieganu» din Cluj-Napoca” 1

 

Maria Roman, unul dintre cei trei elevi cu rezultate meritorii, a reușit perfomanța spectaculoasă de a-și încheia studiile atât din învățământul gimnazial, clasele V-VIII, cât și cele din liceu, cu media 10 pe linie, transmite ziarulunirea.ro.

În viitor, aș dori să-mi urmez visul de a deveni medic, studiind la Universitatea de Medicină și Farmacie «Iuliu Hațieganu» din Cluj-Napoca. Pentru Bacalaureat, au fost suficiente orele de curs, pentru admitere, însă, am considerat necesară o pregătire suplimentară”, a declarat aceasta.

Dăian Petre Mihai, un alt elev de nota 10 curat al Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș își dorește să vină la Cluj.

„Îmi doresc să-mi continui studiile la Facultatea de Calculatoare și Automatică, specializarea Calculatoare-Engleză din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. Încă de acum ceva timp am făcut această alegere ținând cont de înclinația mea spre domeniul calculatoarelor și al roboticii”.

error: Content is protected !!