(Foto) Cea mai scumpă garsonieră de vânzare din Cluj: 163.000 de euro!

Updated on ianuarie 8, 2021 O garsonieră aflată într-un imobil din centrul Clujului se vinde cu 163.000 de euro. Apartamentul, deși are doar o cameră, are o suprafață utilă de 68 mp.

‘Apartament cu suprafata de 67.50mp, in inima orasului Cluj-Napoca, intr-o cladire interbelica cu arhitectura deosebita. Apartamentul pastreaza atmosfera anilor trecuti, spatii largi cu geamuri la strada principala; de remarcat inaltimea impozanta a camerelor si boltelelor specfice acestor constructii.

(Foto) Cea mai scumpă garsonieră de vânzare din Cluj: 163.000 de euro! 1 (Foto) Cea mai scumpă garsonieră de vânzare din Cluj: 163.000 de euro! 2 (Foto) Cea mai scumpă garsonieră de vânzare din Cluj: 163.000 de euro! 3

Avantaj : proprietatea are cota parte din teren, ceea ce ii da un plus de valoare deoarece se pot parca 2 masini in curtea interioara, pivnita de 12mp’, se arata in anuntul de vanzare, potrivit Ziua de Cluj.

(Foto) Cum arată apartamentul de vis în Cluj. Costă 450.000 de euro și este amplasat în centrul orașului

Tot în centrul Clujului a fost scos la vânzare un apartament la prețul de 450.000 de euro.

„Apartamentul se afla intr-una din cele mai bune zone ultracentrale ale Clujului si dispune de finisaje de lux si are patru geamuri si balcon la strada Blvd. Eroilor.

Apartamentul este modular, poate fi impartit in 3 apartamente mai mici, care comunica, fiecare avand baie si chicineta proprie si intrare separata din interiorul cladirii. Se pot inchiria separat apartamente cu suprafata de 63 mp, 37 mp + 5 mp balcon la Blvd.Eroilor, respectiv 21 mp.

Poate fi preluat ca o afacere la cheie, fiind perfect pentru inchirierea in regim hotelier”, se arată în anunț.

error: Content is protected !!