(Foto) Cum arată apartamentul de vis în Cluj. Costă 450.000 de euro și este amplasat în centrul orașului

Updated on ianuarie 7, 2021 Unul dintre cele mai spectaculoase apartamente scoase la vânzare în Cluj Napoca costă 450.000 de euro. Apartamentul este situat într-o zonă ultracentrală, pe Bulevardul Eroilor.

Potrivi anunțului postat pe un site de specialitate, apartamentul, aflat într-o clădire istorică, a fost recent reabilitat și modernizat.

(Foto) Cum arată apartamentul de vis în Cluj. Costă 450.000 de euro și este amplasat în centrul orașului 1 (Foto) Cum arată apartamentul de vis în Cluj. Costă 450.000 de euro și este amplasat în centrul orașului 2

„Apartamentul se afla intr-una din cele mai bune zone ultracentrale ale Clujului si dispune de finisaje de lux si are patru geamuri si balcon la strada Blvd. Eroilor.

Apartamentul este modular, poate fi impartit in 3 apartamente mai mici, care comunica, fiecare avand baie si chicineta proprie si intrare separata din interiorul cladirii. Se pot inchiria separat apartamente cu suprafata de 63 mp, 37 mp + 5 mp balcon la Blvd.Eroilor, respectiv 21 mp.

(Foto) Cum arată apartamentul de vis în Cluj. Costă 450.000 de euro și este amplasat în centrul orașului 3 (Foto) Cum arată apartamentul de vis în Cluj. Costă 450.000 de euro și este amplasat în centrul orașului 4 (Foto) Cum arată apartamentul de vis în Cluj. Costă 450.000 de euro și este amplasat în centrul orașului 5 (Foto) Cum arată apartamentul de vis în Cluj. Costă 450.000 de euro și este amplasat în centrul orașului 6
(Foto imobiliare.ro)

Poate fi preluat ca o afacere la cheie, fiind perfect pentru inchirierea in regim hotelier”, se arată în anunț.

 

error: Content is protected !!