Târgul de Crăciun din Craiova, închis la o oră de la inaugurare

Updated on noiembrie 29, 2020 Târgul de Crăciun din Craiova a fost închis la numai o oră după ce autoritățile locale au aprins luminile de sărbători.

Mai multe instituții de control i-au verificat pe comercianți și au decis să tragă obloanele căsuțelor, pe motiv că nu ar avea aviz de funcționare, informează digi24.ro.

Târgul de Crăciun din Craiova, închis la o oră de la inaugurare 1

Surse din Primaria Craiova spun însă că aceste avize nu se solicită și nu se emit anterior. Mai exact, de la Primarie s-ar trimite doar o informare către ITM, DSP și alte instituții cu privire la faptul că se va face comerț provizoriu.

„Noi suntem producători. Am venit din Olt. Am plătit, am închiriat o căsuță și azi, la deschiderea târgului am început să ne afișăm marfa pentru vânzare. Nu a trecut mult timp și au început să vină cei de la poliția economică, cei de la ITM și cei de la DSV Dolj.

Aceștia din urmă ne-au spus să strângem marfa și să închidem pentru că primăria nu are aviz de funcționare. Noi suntem în regulă cu toate actele, problemele sunt de la primărie. Nu înțeleg ce vină avem noi, suntem prinși la mijloc. Am înțeles că tot târgul este închis.

Noi plătim chirie și suntem puși într-o astfel de situație. Am înțeles de la cei de la primărie că au depus toate documentele, dar DSV nu le-a dat aviz”,a spus Stela Florescu, producător, pentru Gazeta de Sud.

Reprezentanții Primăriei Craiova nu au putut oferi mai multe detalii legate de controalele DSV, cu toate că târgul de Crăciun a fost organizat de municipalitate.

error: Content is protected !!