Cluj. Managerul Spitalului Județean a recunoscut că este infectat cu COVID-19. „Este a șasea oară când mă testez”

Updated on octombrie 27, 2020 Petru Şuşca, managerul Spitalului Judeţean din Cluj, este infectat cu coronavirus. Acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID19, în urma unei testări contracost, efectuată la cerere.

„Da, confirm că am fost testat pozitiv cu coronavirus. Am fost testat la cerere, contracost. Sunt asimptomatic, nu am niciun fel de simptom, am gust, am miros.

Cluj. Managerul Spitalului Județean a recunoscut că este infectat cu COVID-19. „Este a șasea oară când mă testez” 1

Este a șasea oară când mă testez la cerere, pentru că am considerat că, având în vedere că numărul de cazuri a crescut foarte mult, ar fi bine să mă testez o dată la două săptămâni, cu taxă.

Am început să mă testez din nou, cum m-am testat și înainte, cu taxă și am ieșit pozitiv. Sunt în izolare la domiciliu”, a declarat Petru Șușca, pentru Monitorul de Cluj.

Managerul spitalului a declarat că a fost demarată o anchetă epidemiologică. Niciunul dintre angajații spitalului nefiind testați pozitiv.

Deputatul Emanuel Ungureanu a anunțat ieri că Petru Șușca, “managerul incompetent” al Spitalului Județean din Cluj, este infectat cu coronavirus.

„Nu purta mască și directorul medical Adela Golea nu i-a atras atenția, nu a avut curajul. De la cine s-a infectat și pe cine a infectat Șușca nu se știe pentru că DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică”, spune Emanuel Ungureanu.

error: Content is protected !!