Cluj. Concert Andra, TRADITIONAL – 1 Decembrie. “Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică…”

Updated on noiembrie 30, 2019 Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, Andra va susține un concert spectaculos la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

„Andra aduce “Tradițional”, cel mai așteptat spectacol din România, la Cluj chiar de Ziua Națională. Astfel, turneul național ajunge pentru a 12-a oară în fața publicului.

Cluj. Concert Andra, TRADITIONAL - 1 Decembrie. “Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică...” 1

Până acum, toate concertele s-au ținut cu casa închisă, atât în Londra sau Chișinău, dar și în mai multe orașe din țară.

Clujenii se vor bucura de superproducția ”Tradițional” cu Andra și invitații ei pe 1 Decembrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19:30.

“Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani. Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus Andra

Super Spectacolul care unește toți românii: toate generațiile, toate gusturile este pe 1 decembrie la Cluj!”, anunță organizatorii.

error: Content is protected !!