Planetariu Mobil revine în Cluj cu spectacolul “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”!

(Last Updated On: September 16, 2019)

Clujenii sunt invitați la un nou spectacol Planetariu Mobil- “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”! , la cinema Dacia. Accesul se face pe bază de rezervări.

Planetariu Mobil Educational: „Planetariu Mobil revine la Cluj – Napoca, în perioada 19 – 22 septembrie 2019 cu spectacolul “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”. Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună.

Planetariu Mobil revine în Cluj cu spectacolul "Jumătate de secol de la primul pas pe lună"! 1

Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv. Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul. Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul cinematografului Dacia de pe strada Bucegi nr. 11 (Manaştur).

Planetariu Mobil revine în Cluj cu spectacolul "Jumătate de secol de la primul pas pe lună"! 2

Proiecţiile se vor desfășura între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0740.365.699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO”.