Cluj. Și Șumudică este dorit la CFR. „E adevărat că am discutat cu cineva de la CFR …”

Updated on februarie 19, 2019 Derută la nivelul conducerii CFR Cluj. Antrenorul Toni Conceicaoa fost dt afară luni dar nu a fost numit un alt antrenor.

Acum se caută tot felul de variante. Dan Petrescu, Edi Iordănescu, Nicolae Dică şi Eugen Neagoe. Dar patronul Varga îl vrea neapărat pe Marius Şumudică, informează Digi Sport.

În acest moment Şumudică are o ofertă extrem de tentantă de la CFR Cluj. Pentru că Dan Petrescu este aproape imposibil de adus din cauza salariului imens pe care îl are în China, ardelenii l-au contactat în paralel şi pe antrenorul care a câştigat titlul cu Astra în 2016. Neluţu Varga şi-a pus oamenii să facă tot posibilul pentru a-l convinge.

Cluj. Și Șumudică este dorit la CFR. „E adevărat că am discutat cu cineva de la CFR ...” 1

Ce spune Marius Şumudică despre oferta de la CFR Cluj
“E adevărat că am discutat cu cineva de la CFR, dar eu discut des cu oamenii din fotbalul românesc. Sunt însă extrem de mulţumit aici, de condiţii, de echipă, de tot. Nu e posibil să pleci aşa, când îţi vine, de la o echipă la alta. Sunt convins că vor găsi o soluţie foarte bună deoarece CFR este unul dintre cele mai puternice cluburi din România, unul atractiv pentru toţi antrenorii”, a confirmat Şumudică pentru Digi Sport, în această dimineaţă.

La Al Shabab, Marius Şumudică are salariu un milion de euro, iar clauza de reziliere este una relativ mică 150.000 de euro. Pe lângă oferta din România, pentru Şumi există interes din Emirate şi din Turcia, dar principala variantă rămâne continuarea la Al Shabab.

După 20 de meciuri, Al Shabab este pe locul 3, cu 37 de puncte, după “greii” Al Hilal, 46 de puncte, şi Al Nasr, 43 de puncte. Echipa nu are niciun obiectiv stabilit la startul sezonului, dar presiunea unei clasări pe podium este mare.

error: Content is protected !!