Cluj! Dan Petrescu pleacă de la CFR! „Îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Poate dacă mă retrag şi eu, CFR va fi …”

Updated on aprilie 23, 2018 Se pare că zvonurile privind plecarea lui Dan Petrescu de la CFR se adeveresc. Antrenorul CFR a recunoscut că va pleca la finalul campionatului chiar dacă a semnat o prelungire pe doi ani. Motivele enunțate de Petrescu sunt „furtul arbitrilor” și „lipsa de respect”.

CFR Cluj nu a profitat de pasul greşit al rivalei FCSB (2-2 cu Viitorul) şi a înregistrat un tot un rezultat de egalitate, în urma căruia a rămas la două puncte în spatele liderul condus de Nicolae Dică.

Cluj! Dan Petrescu pleacă de la CFR! „Îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Poate dacă mă retrag şi eu, CFR va fi ...” 1

Petrescu a pus tunurile pe arbitraj şi a anunţat că va pleca de la CFR Cluj, la finalul sezonului, potrivit Digi 24.

“În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua şi aici a dat penalty împotriva noastră. Ne-a furat patru puncte. Dacă se descurcă Steaua, bravo lor. Dar nu e normal aşa. Altfel era să fim la egalitate de puncte înainte de meciul direct.

Iaşiul a primit două penalty-uri cu CFR. Sunt tari. E normal să fie frustraţi băieţii. Îi înţeleg. Iaşiul, când a luat punctul, zici că ar fi câştigat Campionatul Mondial. Sunt cărţile făcute, e clară situaţia.

Cred că Gigi Becali o să ceară din nou arbitri străini. Îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Poate dacă mă retrag şi eu, CFR va fi respectată. Eu nu mă simt respectat”, a spus Petrescu după meci.

După primele şase etape disputate din play-off, FCSB e pe primul loc, cu 42 de puncte. CFR e pe poziţia secundă, cu 40 de puncte, iar podiumul e completat de Craiova (34 de puncte).

Runda a şaptea din play-off va aduce meciul care poate decide campioana! FCSB – CFR se dispută duminică, de la ora 20:45, în direct pe Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

error: Content is protected !!